Uppvärmning pågår

Ja, fröken är klen! Va! Här har hon gått runt och trott att hon är stark i låren. Blev snabbt nedtagen på jorden i måndags kväll, när fröken hade en tid hos naprapaten för att få lite hjälp med smärtorna i rumpan.

Fröken fick berätta om sina problem och göra lite övningar och så kom utlåtandet ”Du är svag (i frökens öron låt det klen) i sätet och sidomusklerna i låren och så är du stel.” Slutsats: fröken är ett klent kylskåp.

Både klot och läskigt rött gummiband

 

 

Efter att ha fått nålar i rumpan = vidrigt ont, fick fröken ett gäng styrke- och stretchövningar. Styrkepasset ska köras tre gånger i veckan och idag var första gången.

Värsta övningen

Fröken började med att cykla en mil på trainern som uppvärmning innan det var dags för naprapatens övningar. De såg inte speciellt jobbiga ut på papperet. Lätt fixat tänkte fröken. Men, den lilla röda gummisnodden ställde till det… fasiken vad jobbiga vissa övningar var. Efter att ha kört passet är fröken nästan villig att erkänna att hon är klen i musklerna på in- och utsida på låret och att sätet förmodligen kan vinna på lite fler muskler.

Vem vet … det här är kanske också är bra för badsäsongen – fröken blir eventuellt en vältränad knubbsäl på stranden.

Stort tack till alla som kommit med förslag på övningar till fröken. Gillar Bernts förslag bäst – en veckas cykling i Spanien.