Bara Fröken och hennes skugga idag

Gissar att fröken inte är den enda cyklisten som den senaste veckan läst väderrapport i tid och otid. Snöblandat regn i maj månad är nämligen inte ok! Och det har varit gott om det, i Uppsalatrakten, den senaste veckan. Men, inför lördagen utlovades en ”fin” förmiddag.

Solen sken och det var hela +6 grader när fröken gav sig iväg vid niotiden. Liiite kyligt var det trots att det inte blåste så farligt just då. Vinden ökade under turen – helt enligt prognosen.

Ingen tvekan …. Det här är frökens cykel

 

Fröken fick cykla själv! Coachen har nämligen bytt bort +6 grader klockan nio på morgonen till +20 grader vid samma tidpunkt, hm. Gissar att han dessutom inte tyckte att det var kyligt när han väl började cykla, risken är stor att han svettats rejält och säkert fått en intressant solbränna. Turligt nog är fröken van att klara sig själv.

Trampar och trampar

Första halvan av frökens runda gick åt till att hjärnan ville sortera veckans skolarbete, kan meddela att det snurrade rejält i hjärnkontoret, men sedan inträffade det magiska tillståndet när hjärnan är ”tom” på stressande tankar och det bara är fröken och cykeln. Då är det underbart att cykla själv! Och det kändes så pass bra att fröken slog till med drygt sex mil helt själv för första gången i år.

Väl hemma igen hade molnen hopat sig och det blåste rejält – så idag fick YR rätt.