Armen och fröken klara besiktningen

Det var dags för slutbesiktning…. röntgen, läkare och sjukgymnast. Ett rejält pass på sjukhuset med andra ord och fröken gick igenom utan en endaste liten tvåa! Va! Inte illa läkt och rehabat av en medelålders pipig cykelfröken.

Fick dock några anmärkningar och någon liten etta, men bara sådana som fröken får åtgärda själv – behöver alltså INTE ombesiktigas.

Anmärkningarna och ettorna handlade om att:

  • det fortfarande saknas 20% för att fröken ska får ut armen rakt, bara att fortsätta med rörlighetsövningarna.
  • styrkan i vänster arm är bedrövlig,fick ett träningsprogram.

Nytt rehabprogram – börjar bli van

 

Sedan fick fröken också ett antal förmaningar. Undrar om de verkligen förmanar alla på detta sätt, eller var det något fröken utstrålade som gjorde att hon fick förmaningar? Hm!

Vad gick då förmaningarna ut på? Jo, fröken INTE får ta i för mycket! Va! Hur kunde de säga så? Fick till och med konkreta exempel, själv brukar fröken bara ge konkreta exempel till elever som verkligen behöver det. Nästan så fröken tror att de på sjukhuset inte litar riktigt på fröken förnuft. Exemplen var mycket tydliga som till exempel att gör det ont en dag ska fröken VILA dagen efter, inte öka vikterna på övningarna för fort och om det gör ont LÅT BLI! Vet inte vad det trodde om fröken?

Ja det ska vara 1 kg på vikterna…..

Väl hemma från passet på sjukhuset blev det 45 på minuterträningscykeln på gymmet + rehabövningar och i morgon bär det av mot Spanien och cykling… gäller bara att komma ihåg förmaningarna och få coachen att förstå dem. Det blir nog svårt.