Vi har nu hittat Gotlands bästa mat- och fikaställe. En okänd pärla! Tror inte ens öborna känner till den. Man måste nämligen bli inbjuden och det blev coachen och fröken. Man kan nästan säga att vi numera är VIP.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paus på väg till målet

Gav oss glatt iväg i morse från Knägränd i Visby med siktet inställt på Katthammarsvik. Väl där letade vi oss till Familjen A där det serverades en fantastisk lunch med tre sorters rökt fisk, färskpotatis, hembakt bröd… och det var inte nog med det utan sedan blev det kaffe och saffranspannkaka. Varken coachen eller fröken är vana vid den här sortens ”lyx cykelfika”.

Herrn i huset bjöd sedan på en guidning av området i bil och fröken fick för första gången i sitt liv gå in på ett motormuseum och blev helt fascinerad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Motormuseum

Innan vi sedan skulle trampa tillbaka till Visby blev det kaffe och bulle! Vilken lyx! Ska man klaga på något var det väl när Herr A och coachen bläddrade i vinylskivbacken och pratade om olika skivkonvolut. Snacka om nördigt och trist. Dessutom hamnade vi i TVÅ regnskurar på vägen tillbaka.

statistik

Första 5 km körde vi lite tokigt… Men sedan rullade det på bra

 

 

 

 

Nästa 10 mil idag och 29 i snitt till och med coachen sa att fröken skött sig bra!