Fröken kommer inte att få pris som månadens ”bästa” kollega efter idag. Nej, frågan är om hon ens räknas som kollega efter idag. Tog med mig två kollegor (M och A) ut på en ”nybörjarrunda” idag. Missade dock att ta med stormvindarna på upplandsslätten vid beräkning av längden på nybörjarturen.

Varför är de så långt bort?

Jo, fröken låg först i vinden men …. det var svårt för kollegorna att ligga tillräckligt nära fröken och därför blev  fröken själv! De andra två var helt plötsligt 30 meter bakom fröken. Försökte höja min status genom att tillåta små stopp för bananätning, sträcka på ryggen och så vidare vet dock inte om det gick hem. Undrar om de ens förstod hur SNÄLL fröken var som tillät dessa stopp.

Bananpaus

Den ena kollegan började prata om att ringa sin man och be om upphämtning när det var cirka 1 mil kvar. Inte bra för frökens rykte…Så kollegan blev mer eller mindre förbjuden att ringa. Och givetvis fixade hon den sista milen också. Men, det pratades en hel del om ont i ryggen, skakande ben och så vidare. Den andra kollegan (A), som inte led lika mycket, tyckte synd om M och berättade glatt om att hon också fått skakande ben och ont överallt efter att ha cyklat med fröken. Va! Vad är detta…. är fröken en nybörjarknäckare?