Idag var det en ”liten” och ”lätt” runda som stod på programmet. Coachen tog kommandot genom staden och nog gick den första fem kilometern långsamt – 22,5 km/h timmen i snitt. När man sedan kommer hem med 26,5 km/h i snitt kan alla räkna ut att det blev ett antal snabba femmor under rundan.

Det visade sig att coachen hade bestämt att vi skulle cykla över Dalby – fröken avskyr alla små knixiga backar på Dalbyvägen. Fröken och knixiga backar är inte kompatibla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”säterpojkarna”

Helt plötsligt i en backe upptäcker fröken att det ligger två dalmasar bakom hennes rygg – var kom de ifrån? Trodde att de skulle försvinna förbi efter första knixbacken men de låg kvar … och de låg kvar efter nästa backe och nästa backe…. Vad var FEL? ALLA åker förbi fröken….

Vi blev helt enkelt inte av med ”Säterpojkarna” på hela rundan! För det var två ”pojkar” från Säter visade det sig som tagit häng på oss och riktigt trevliga var de.

Kom hem med en runda på 66 km – kan det kallas ”liten”? Alla knixbackar i Dalby – kan det kallas lätt? Och INGEN fika! Inte lätt att vara fröken.