Fröken testade att cykla i Pyreneerna förra året i juni …. det var brant och backigt.

Svaret är det beror på! För fröken har drygt en vecka passerat utan träning. I och för sig har fröken fått träna på tålamod. Det går nämligen inte att bli frisk fortare genom att säga till sig själv att nu är det NOG. Nej, bihålorna verkar inte fatta att det betyder att de ska sluta göra ont och halsen fattar inte att den sa sluta hosta. Korkad kropp fröken har!

Men, nu krävs det mental styrka för i morgon är det dags! Ska nummer 21 vara en nitlott (hoppas hoppas hoppas). Det är frökens lott till loppet i Pyreneerna, som coachen så snällt gett henne i present. I hans ögon var det nog en romantisk och gullig present. Vi har inte alltid samma uppfattning om saker.

Ska frökens cykel ”Evo” hänga här efter målgång i juni?

Fröken ser med skräck framemot morgondagen. Om hon vinner en startplats MÅSTE hon då köra loppet? Ja, är svaret om man frågar runt bland fröken så kallade vänner. Tydligen håller dessa med coachen om att det här är KUL. Behöver väl inte tala om att coachen också har en lott men till det lååååånga loppet. Han var i alla fall klok nog att ge fröken en lott till det något kortare loppet (89 km i Pyreenerna är fortfarande låååångt).

I morgon gäller det! Ska våren ägnas åt att träna för detta eller ej?