Nedför är KUL

En fröken utan röst är INGEN fröken. Därför är fröken hemma idag från skolan eftersom hennes röst verkar ha stannat i Spanien. Låter helt enkelt som en kråka. Skata hävdar coachen passar bättre. Vad han nu kan mena med det?!

När man mår eländigt ska man njuta av något, och att summera sportlovsveckans cyklande är något som kan funka.

Fröken fick till fyra turer. Lite ynkligt kan nog en del tycka men fröken vet att det är tidigt på säsongen och kroppen är lite seg, så KLOKT är ett bättre ord tycker hon.

En stolt finne

Det blev drygt 28 mil och 2500 höjdmeter fördelade på dessa fyra rundor. Varav en runda var som cykelpublik och en helt solo upp i berget. Skulle ha blivit en runda till men då hade halsen bestämt sig för att börja krångla. Coachen cyklade givetvis sex rundor… Han ska alltid vara värst.

Mandelblom

Vackrast var mandelträden som blommade mot den klarblå himlen. Inte mycket som slår det!

Näst vackrast var alla fantastiska cyklar som vi var såg när vi var och kikade på cykelloppet. Och eftersom det var ett damlopp var alla i frökens storlek.

Fröken borde nog ha en ny cykel i Spanien är hennes slutsats. Undrar var man kan hitta en sponsor? För ingen cykel trillade av en teambil mitt framför fröken konstigt nog.

De har ju massor av cyklar… Kan inte en trilla av till fröken?

En sådan här – TACK

 

 

 

 

 

 

Nu ska fröken bli frisk! Bibehålla formen och eventuellt förbättra den lite innan hon åker på påsklov till Oropesa del mar i slutet av mars. Då är det meningen att sommarformen ska fixas till!