En ganska glad och nöjd fröken

Plötsligt händer det otroliga fröken kommer hem med över 800 höjdmeter från en runda. Något som inte ha skett på 1,5 år. Hur det kändes? Ja, några klättrarben har fröken aldrig haft men det gick hyfsat. Klev inte av och grät mitt i någon backe! Det har ju faktiskt hänt mer än en gång, till coachens stora fasa! Det är helt obegripligt för honom.

Full fart nedför…. Inte mycket till skyddsräcke mot stupet

 

 

 

Roligast var att fröken slog till med en bra nedförskörning från Cabanes, det är drygt sex kilometer nedför med ett gäng skapliga serpentiner med stup vid sidan om. Om inte fröken hade fått lov att bromsa för en bil i en sväng hade det blivit hennes snabbast tid någonsin, nu missades den med 2 futtiga sekunder – så irriterande.

Rundan avslutades med lite fincykling längs med stranden

Men, nu till dagens fråga! Coachen brukar tjata på fröken att det inte är distansen som är viktigast när man cyklar kuperat utan tiden i sadeln. Vad säger experterna? Tid i sadeln eller distans?

För fröken är 77,8 kilometer inte så imponerande långt men att hon lyckats sitta i sadeln hela 3 timmar och 40 minuter och fått ihop drygt 800 höjdmeter är galet. Hade väl aldrig kunnat tro att kroppen skulle bli så bra igen. Få se om fröken kan gå i morgon!