CAM00464

Så här kunde det se ut hos Ettermyran

I mitten på januari besökte fröken för första gången lilla ettermyran – frökens PT under våren. Målet var att bli starkare, få bättre bålstabilitet och i och med det bättre balans, allt för att bli en starkare cyklist. Om övningarna dessutom ledde till en fastare kropp började ju inte fröken direkt gråta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fick plåga ettermyran lite på Skandisloppet

Ettermyrans program var utmanade och tufft, för en fröken som tycker att svettas och flåsa är klart överskattat. Men, tro det eller ej det var kul….. Märkte att det hände saker!

På sportlovet blev det ett bakslag – fröken bromsade för mycket i de spanska bergen och fick problem med höger armbåge. Men, alla övningar som funkade utan att belasta armbågen fortsatte jag att köra.

Vad har hänt? Har något hänt överhuvudtaget?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uppför här kände jag mig starkare…..

Ja, törs jag svara på frågan:

  • Är starkare uppför (märktes klart och tydligt nu i juni när coachen och jag cyklade i Spanska berg).
  • Har bättre balans, märks när det går nedför i på spanska serpentinvägar.  Snittfarten ökar och fröken har börjat lägga ned cykeln lite och coachen har konstaterat att jag behöver bättre däck för att inte riskera att glida….
  • Kroppen har blivit fastare och ev lite mindre också….fast det är nog andra bättre på att bedöma.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OBS! Fröken lutar cykeln….

Nu är frågan – vad ska fröken sätta upp för nya mål? Vad ska jag satsa på att förbättra/förändra? Lite snabbare vore inte så dumt, kanske,men vad mer? Tål att fundera på….. Tips mottages tacksamt!

Vet i alla fall att när hösten kommer ska jag smyga till lilla ettermyran igen.