Vackert

Coachen och fröken är på minisemester i Halmstad och bak i bilen ligger givetvis cyklarna och idag skulle de användas. Det höll dock på att inte bli någon runda för precis när vi kom ut för att starta behagade vädergudarna släppa ned stora regndroppar. Till slut kom vi i alla fall iväg.

Coachen först och fröken efter, frågan var nu hur långt vi skulle våga oss i väg. Vindarna var minst sagt oberäkneliga och ganska rejäla. Och fröken är ju inte så bra på det där med motvind.

Bästa fikat

Coachen var dock beslutsam – till Skrea strand skulle vi, för att förhoppningsvis fika vid den fantastiska kaffevagnen som vi upptäckte där förra året. Den fanns kvar och var öppen och precis lika bra som förra året. Fantastiskt kaffe och goda saker att ta till, lägg till att de som har vagnen är otroligt trevliga.

Coachen fick ett erbjudande från en person som ville köpa hans cykel, vid fikastoppet. Fast personen i fråga ville hänga upp den på väggen som konst. Så är det när man har en cykel som är illustrerad av Lilla Berlin. Tror nästan att mannen som ville köpa den tyckte det var SYND att coachen använder den.

Bästa saftdepån

 

 

En annan skojig sak var att Olles saftdepå som vi upptäckte förra året fanns kvar. Givetvis stannade vi och drack saft där – det blev plommonsaft.

Fröken har inte cyklat så pass hårt och långt på länge, så nu är det kramp i benen. Coachen körde hårt med fröken i vinden, det blev 10 mil.