OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens rumpor….Gillar verkligen coachens ny tröja och S:s vader är inte att leka med.

Vem släpar ut fröken och Calle på grusväg? Ja, inte bara oss utan även S som glömt bort att han förra veckan sa att han aldrig mer skulle cykla med coachen. Ja, svaret är givetvis coachen. För alla som någon gång cyklat med coachen kommer detta INTE som en överraskning.

Frågan är nu om coachen kommer att putsa Calle så allt damm försvinner? Fröken blev också lite dammig men är man 50+ anses väl det naturligt! Så ingen vill väl damma av henne – Suck!DSC_1649b

Innan grusvägen försökte coachen köra slut på fröken och S. Fröken som låg bakom S och coachen, såg hur S växlade, gick ned i bocken och verkade ”lite” ansträngde. Då växte frökens horn och trots att hon led där bakom tänkte hon NEJ här ska det hängas i!

DSC_1645b

Den söta igelkotten och fröken

Vid fikat erkänner S att han hoppats att fröken skulle skrika och lugna ned coachen. Men, fröken höll i och svor tyst för sig själv. Bra träning för S!!!

Vid fikat träffade vi en söööööt igelkott. Den bodde tydligen där mitt i Örsundsbro.

Grusväg

Dagens statistik

Trots eländig grusväg i drygt fyra kilometer – coachen fick inga pluspoäng för den – snittade vi 26,7 km/h. Det börjar gå fort på lördagsrundorna…..