Coachen verkar ha missat en sak eller så har han helt enkelt glömt det. Han har en pipig medelålders fröken som adept. Inte en ung, vältränad, puma till kvinna! Nej en helt vanlig fröken som är mer släkt med knubbsälar än med pumor.

Hur fasiken kan man lita på denna man

Hemma i morse sas det INTE ett ord om att det var tresiffrigt som gällde idag. Nej, det pratades om att vi skulle ta oss in i Castellon, till Labicicleta Café. Dit är det 22 km enkel väg och sedan ta en liten runda söder ut. Kan då någon förklara för fröken hur det kommer sig att hon kommer hem med drygt 115 km på årets andra tur?

Coachen ”hittar” en mandarin

 

 

 

 

 

Som om det inte var nog med längden på rundan så ”jäklades” vinden med oss. Vi hade först drygt 60 km sned vidrig motvind. Sedan fick fröken njuta av medvind i cirka 15 km – fram till fikastoppet. Efter stoppet händer det som inte får hända, vinden DOG. Fröken hade räknat stenhårt med medvind ända hem men … så blev det inte. Nej, den förbaskade vinden gav upp.

Coachen jämför sitt skägg…

Fröken höll också på att ge upp när det var 15 km kvar hem. Men, då tog coachen fram en energigele och tvingade fröken att ta den. Fröken gillar inte gele…. Men, vet inte om det var gelen eller frökens envishet som tog henne hem innan solen hann gå ned.