Grillsäsongen är här! Har alltid trott att man grillar kött, fisk och grönsaker… Idag visade det sig att man även kan ”grilla” fröknar. Det var en coach på bättringsvägen som testade denna nya variant på grillning.

Tanken var att vi skulle rulla lite fint idag. Coachen är inte helt återställd från sin förkylning och har dessutom sträckt en muskel i axeln och fröken känner av halsen och snorar (kan vara allergi eller förkylning). Det tog ganska precis 5 km innan fröken insåg att det här med att rulla lite fint inte var aktuellt längre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fröken ligger bakom och grillas

Coachen verkade oförskämt pigg och gick upp i motvinden och började dra. Han drog och han drog och han drog. Fröken trampade, snorade, trampade, snorade och bet ihop. Kan meddela att det var många elaka tankar som virvlade runt i huvudet på fröken.

Vad sjutton sysslade coachen med? Alla vet att fröken cyklar långsamt i början på säsongen! Alla vet att minsta lilla vindpust stoppar fröken! Coachen verkade ha glömt ALLT detta!

I sista backen försvann coachen och fröken fick ta sig upp själv i motvinden. När hon väl kom ikapp coachen ler han nöjt och säger ”Titta du har krafter kvar fastän jag grillat dig och du fick ta sista backen själv i motvinden.” Ja, han verkade nöjd med årets första grillning!

Det blev 52 km och drygt 26 i snitt trots vind. (Fröken cyklar ALDRIG över 25 km/h innan april månad är slut – så det här var galet.)