Onsdag betyder normalt cykling med Å och S. Men, jag insåg att det var för varmt att cykla med dem, de höll ju på att plåga livet ur mig förra veckan i betydligt svalare väder. Å föredrog dessutom att ligga under ett äppelträd (klokt).

solero_exotic-250x318

Solero var gott!

En liten runda på fem mil med kollegan A verkade däremot inte  så himla tokigt. Det borde vara hanterbart.

Vi startade klockan nio i morse på min inrådan. A hade givetvis en del kommentarer om okristligt tidigt och liknande…Men, när vi trampat en stund tror jag hon var glad och tacksam för att jag tvingade upp henne. Hon verkade inte heller överdrivet lycklig över att dra en km drygt utan började genast pipa så det blev fröken som fick dra!

Efter 23 km möter vi S – som skiner lika mycket som solen. Han verkar vara en sådan som coachen, en som inte mår dåligt av för mycket värme. S räknade med 9-10 mil idag och igår körde han 11 mil… galet!

varning

Klass ett varning

Kollegan A och jag var inte lika bekväma med värmen och fick lov att lägga in ett litet glasstopp – något som strider mot sex-milsregeln för fika. Men, det är klass 1 varning i Uppland, då borde inte fikaregeln gälla. Inte ens coachen borde ha något att invända.

Håller den här värmen i sig blir det nog ingen cykling för fröken på ett tag.