DSC_0539….kvinnokraft eller vad ni nu vill kalla det är definitivt långt från en pipig fröken men trots det var det starka tjejer och kvinnor som fröken tänkte på under dagens styrkepass. Musiken bidrog med bland annat Miriam Bryant men också alla starka kvinnliga insatser i OS – galet bra jobbat. Och Emilia Fahlins seger i Vårgårda idag var fantastisk och inspirerade fröken. Undra på om fröken började tänka på girlpower när hon på darriga armar lyfte kettlebells.

Smittar girlpower? Hoppas det … med lite tur. Fröken är nog körd men hon är nöjd om de yngre smittas och blir starka och tror på sig själva och vågar satsa på sin dröm oberoende av vad den är. Det kan vara att ta guld på OS, starta ett eget företag vid 19 års ålder, resa jorden runt, utbilda sig till läkare, arbeta som volontär, bilda familj osv… Vågar tjejer följa sina drömmar kan fröken i lugn och ro luta sig tillbaka och lyssna på starka kvinnor när hon tränar och fortsätta att pipa precis som vanligt.

Stopp nu! Säger en del… Man kan lära gamla hundar att sitta. Ja, hundar ja…det är definitivt inte samma sak som en cykelfröken.