DSC_1373blogg

Bananpaus

I morse, efter en trevlig hotellfrukost, gav coachen och fröken sig iväg från Halmstad till Falkenberg. Fröken hade ”trott” att det var läge att vända i Falkenberg… Helt fel!

Nej, coachen verkade gilla motvind så efter att ha snurrat ett varv i Falkenbergs ”city” fortsatte vi trampa till Varberg. I Varberg kom det en rejäl regnskur och inte fanns det något riktigt fik, utan vi fick hålla till god med en grillkiosk. Måste dock erkänna att sällan har en kopp kaffe smakat så bra.

Nu var det i alla fall dags att vända tillbaka till Halmstad. Vägen var våt och att ligga bakom coachen var inte kul. Men, det blev VÄRRE. Helt plötsligt kommer det regn och hagel i TRE mil. Det var isande kallt! Fingrarna domnade, fötterna domnade och det kändes som om fröken aldrig skulle bli varm igen. Blir det sådant väder på Skandis stannar fröken hemma!

Totalt blev det drygt 155 km. Fröken fick godkänt av coachen. Hon pep inte för mycket inte ens när det var 8 mil kraftig motvind, hon fortsatte trampa i regn och hagel och trots att vi vimsade omkring inne i både Falkenberg och Varberg och var i princip stillastående hade vi 25,8 km/h i snitt. Har förresten aldrig cyklat så här långt tidigare. Crazy!!!