OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så kallat fredagsmys

Idag var det dags för ett test på trainern – FTP. Först är det 20 minuter uppvärmning och sedan kör man så man nästan kräks under 20 minuter och så får man cykla bort lite syra i fem minuter. Snacka om fredagsmys!?

Trots att fröken gjort testet fyra gånger tidigare, glömmer hon bort hur vidriga de 20 minuterna på max är.  När det ”poppar upp” på skärmen ”Nu är det 10 minuter kvar go go go” har man lust att slänga något på skärmen. När det sedan är 5 minuter kvar och det meddelandet kommer funderar fröken på om man kan trilla omkull på en trainer av utmattning. Det är vidrigt!

Och som alltid när man pressar sig skriker både kropp och huvud nej nej och åter nej.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI sammanhanget bör man också komma ihåg att fröken är pipig och gnällig och tycker att det är klart överskattat att flåsa och svettas. Trots detta tog hon idag i så att hela kroppen skaka. GALET!

Hur det gick… Ja, den 22 november hade fröken 177 watt (bästa notering) och idag blev det 186 watt. Den snälla tolkningen är att fröken är starkare den elaka är att hon blivit galnare och pressar sig själv mer. Sanningen? Ja, vem kan svara på det.

PS! Team cykelfröken verkar växa med Lundqvistarna… D.S