Coachen verkar tro på fröken

Coachen har investerat i fröken – hela fyra Euro…. En del kan tycka att det var en ynkligt liten investering och det kan väl fröken hålla med om till viss del, MEN, ja det finns ett stort MEN i detta. Investeringen bevisar att coachen tror på fröken! Ja, det är sant… I och med att han slog till på en ”lott” för fyra Euro till fröken tror han följande om fröken, hon ska:

  • Bli frisk i ryggen
  • Börja träna på riktigt i vår igen
  • Orka cykla jobbiga backar
  • Klara Treparriscos på under fem timmar (förra gången blev det tre minuter över fem timmar)

Utan lott hade fröken inte haft en chans att få vara med i 2019 års upplaga av loppet, i Pyreenerna – vilket hade varit ganskaskönt om sanningen ska fram. Men, coachen har visat att han tror på fröken. Något att tänka på när fröken går sina powerwalks och gör sin sjukgymnastik.

Den 22 juni 2019 händer det?

Nu undrar kanske någon varför man ska ha en lott för att ev få köra ett lopp. Jo, arrangörerna lottar ut deltagande bland de som köpt lotter, för loppet bli FULLT och det är många som inte får chansen att vara med. Det gäller framför allt det långa Quebrantahuesos (200 km, som coachen planerar att köra), men även på frökens lopp (85 km). Någon gång i mars får man reda på om man vunnit en chans att få plåga sig rejält, och då betalar man in deltagaravgiften som är 77 Euro, när man som fröken saknar licens. Undrar just om coachen tänker betala deltagaravgiften också?