Det finns de som tror att bara för att fröken är medelålders och pipig så är hon en ”mes” utan styrka och kraft, som inte står upp för sig själv eller andra kvinnor/tjejer. Med tanke på dagens datum vill fröken göra klart för alla att så är inte fallet.

Fröken kraft

Nej, när det väl gäller något viktigt (dvs inte en jäkla backe uppför ett spanskt berg – sorry coachen men de är ganska oviktiga egentligen) försvinner pipfröken. Helt plötsligt förvandlas fröken till – önskar att jag vågade skriva stålfröken men det är kanske att ta i – en effektiv, envis och beslutsam fröken som inte låter sig trampas på det tror jag kan stämma. Man trampar inte på fröken eller andra tjejer/kvinnor. Hoppas verkligen frökens elever genom åren känt att det är så…..

Men, tillbaka till ordningen… en dos av frökenpip och frökenperspektiv.

Har ni tänkt på att man pratar om att medelålders kvinnor har ”gäddhäng”. När fröken tränade styrka idag funderade hon på detta. Har  kollat runt lite och kan konstatera att det finns MÅNGA medelålders män som har ”lösa” överarmar. Men, aldrig säger någon att de har gäddhäng… Vad beror det på?