Ledig onsdag och sol på himlen = cykling. Kollegan, Fröjden, vill hänga med. Hänga med visade sig betyda ligga bakom fröken i både medvind och motvind. Ibland hojtade hon lite uppmuntrande saker som ”starkt jobbat” men inte en gång erbjöd hon sig att ligga först. Va! Hon verkade inte ha fattat att fröken är i urusel form. En form som kan liknas vid ett ånglok där eldarna inte riktigt hinner skotta in tillräckligt med kol.

Här kommer Fröjden

Fröjden bidrog dock med en sak… Hon hojtade glatt fram namnet på alla fåglar vi hörde. Det var bofink, lärka, blåmes och en hel del annat. Tror att hon genom detta ansåg att hon bidrog lika mycket som fröken till rundan. Men, att dra i motvind vägs inte upp av fågelkunskap anser fröken.

Gissar dock att det finns en person till, förutom Fröjden, som är nöjd med att fröken fick dra. Vem? Ja, svaret är enkelt…. coachen. Kan riktigt höra i mitt huvud hur han säger: ”Bra Fröjden låt fröken dra, hon behöver träningen.” Däremot hade han skällt på Fröjden för att hon tappade frökens hjul nedför….