Vad gör S bakom fröken?

Konstiga tider, underliga tider…. tänk att en vanlig onsdagscykling kan bli så annorlunda.

Träff med S på Jällarakan, vilket är fullt normalt. Men, sedan blir det annorlunda direkt när vi börjar trampa. S brukar, normalt, cykla bredvid fröken och prata om allt och ingenting. Nu höll han sig bredvid en stund men var tyst. Sedan blev det ännu konstigare för han la sig på rulle bakom fröken, snacka om annorlunda. Fröken var lok åt S det har väl i princip aldrig inträffat, snacka om underligt.

Oj, hur hamnade S så långt bakom fröken?

Rundan fortsatte på samma sätt…. Fröken först där bakom trampade S. Det var till och med så att en stund i motvinden tappade S frökens hjul och fick kämpa sig ikapp, det kändes galet underligt. Kan dock meddela att fröken är snällare än coachen, hon väntade in S och drog ned på farten.

S kämpar sig ikapp fröken som givetvis slagit av rejält på farten.

Något som var normalt var dock att fikat med S var lika trevligt som det brukar vara. Inget annorlunda på den punkten, det var ”bara” resten av rundan som var annorlunda.

Fröken hoppas att S inte tror att detta är det nya normala, för då blir det inga fler onsdagsrundor i vår. För fröken som lok är ju så annorlunda att det måste anses vara galet. Och vem vill ha galna onsdagar?