Nästa vecka är det höstlov i skolans värld. Men, inte för fröknar! Ingen rättvisa här i världen. Lärare förväntas fortbilda sig på lovet. Hm!!

Fröken är lite nervös inför start

Fröken har, genom att ta tjänstledigt, fixat sig lov för att vila upp sig. Fast som frökens chef antydde när fröken sa att hon tänkte vila ”coachen har kanske en annan plan”. Det där visar att chefen har koll på läget. Coachen har ju ofta planer som INTE överensstämmer med frökens.

Coachen ser grym ut och fröken sliter

 

 

Första dagen på ledigheten blev det cykling. Fröken har inte cyklat ute på över en månad och det märktes! Helst eftersom det var motvind åt båda hållen, den osolidariska vinden VÄNDE. Lägg till att det var översvämningar = vattengravar på vägen två gånger och att coachen var oförskämt pigg och alla förstår hur fröken hade det. Garanterat INGEN vila.

Här var det en väg…. nu var det en vattengrav

 

Måste dock erkänna att det inte var helt fel att sitta i solen och ta en cykelfika och titta ut över havet. Just det var vila!

Fikautsikten

 

 

 

 

 

Mer backe än det här tänker fröken vägra…

 

Nu gäller följande för resten av lovet – Våga Vägra Backar. Om fröken blir så är trött av relativt platt cykling är backar omöjligt. Hur tror ni det går?