Skridsko med anna

Dagens runda – för mig

Med coachen i Spanien kan fröken teoretiskt sett hoppa över all träning i en vecka! Det kommer att straffa sig vet hon av erfarenhet, helt enkelt inte värt det. Därför blev det skridskor idag.

För att få lite sällskap (trodde fröken)  togs kollegan A med ut till Fjällnora. Det visade sig dock – chockerande nog – att A hamnade på efterkälken. Hon tog inte ens rygg på fröken i den svaga motvinden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rejält med rimfrost i flätan

Hm…. det här innebar att fröken fick åka lite fram och tillbaka och små extra svängar. Varje gång fröken återvände till kollegan A  mumlade A något om fem km….

Vid fikat passade A på att beklaga sig för frökens cykelvänner – det var något om att fröken skulle ha sagt att det var fem km som gällde och nu hade hon fått åka elva km. Åden förrädaren – tyckte synd om henne och hotade även med att berätta för coachen vilken stor kaka fröken åt. Vill Å verkligen cykla med fröken i vår?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här kommer A

 

 

Efter fikat tänkte A vägra att åka något mer. Men, den gick fröken inte på. A fick åka ett litet varv medans fröken tog 7 km till. Någon ordning och reda får det väl vara.