Invägning pågår

Fick nya handskar…

Vikt är viktigt vid cykling. Och då tänker fröken först och främst på vikten cykeln. I morse var det invägning.

Coachens ”gamla” Cervelo som numera verkar ha blivit frökens vägde 6,8 kg. Coachens egen Cervelo vägde 5,8 kg. Borde det inte rimligen vara så att fröken har den lättaste cykeln som är som en knubbsäl, medelålders och pipig. Coachen är vältränad och icke knubbsälsformad! Ja, dra er egen slutsats.

Utsikten är kanon men vägen upp….

Solen sken, som vanligt, och det blåste ganska skapligt, vilket gjorde att fröken vid ett tillfälle nedför en backe var upp i 72,3 km/h. Klart utanför fröken bekvämlighetszon. Vi var också utanför frökens bekvämlighetszon när coachen av någon helt absurd anledning släpade upp fröken till utsiktsplatsen. Det lutar galet mycket de sista 50 meterna upp och galet mycket lutning är INTE frökens grej (klev av ville inte riskera att trilla bakåt).

Mysstund i solen

 

 

I övrigt har vi cyklat lugnt i dag och njutit. Fröken är lite småförkyld och coachen har sina extrema asfaltseksem som mår bra av lite vila. I morgon cyklar coachen med spanjorer och fröken vilar. Varannan dag är lagom för fröken och då kan coachen utmana sig själv på frökens vilodagar med sina spanska lekkamrater. Helt enkelt en win win situation.

Nytt fikaställe :-) Succe