OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så här dagen före start ser han glad ut – hur blir det i morgon?

Vad är nu detta? Vad gör fröken och coachen i ett kloster?

Ja, vi är i Pyreneerna för att coachen ska åka något supergalet lopp – 20 mil och 3500 höjdmeter som kuriosa kan nämnas, att sista stigningen är 29 km lång och avslutats med fyra km som snittar 11,5%. GALET. Varför kan han inte vara som alla andra (svenska cyklister) och åka runt pölen (Vättern) den här helgen? Men, inte hann inte….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den korta rundan ser ut så här

Idag har vi hämtat ut nummerlapp till coachen i en liten stad i Pyreneerna som nåddes på galet kurviga vägar.

För att lugna sina nerver efter bilfärden passade fröken på att  shoppa loss på mässområdet som var vid starten. Blev lite nya cykelkläder. Är man inte snabb så ska man åtminstone ha snygga cykelkläder. Det är något fröken tror stenhårt på.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen i mässvimlet

 

Till projektledare M: Åk hit på studiebesök. Det är så här fröken vill ha mässan innan Skandisloppet nästa år. Massor av utställare och härliga cykelprylar och kläder.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyrkan är kvar

Men, sedan var det det här med övernattandet, med över 10 000 cyklister i det långa loppet och massor även i det korta på 85 km är halva regionens hotell fullbokade. Alternativet för oss blev ett gammalt kloster cirka 4,5 mil från starten.

Klostret visade sig var rejält renoverat (tack och lov) och vi var definitivt inte de enda cyklisterna här. Men, kyrkan är kvar och det känns definitivt som om det kan finnas ett och annat spöke här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommer han att klara det… Kolla på nätet – live på hemsidan

Frågan är nu! Hur många timmar kommer coachen att ta på sig runt i morgon och kommer han att få mersmak? Och kommer det här att få konsekvenser för fröken?

Svaret kommer i morgon! Alla cyklister ger sig iväg kl 7.30 i morgon bitti och i bakersta ledet finns COACHEN!