DSC_1216bloggg

Fröken drar….

Tro det eller ej! Men, på dagens runda drog fröken varenda meter. Ja, det är galet och sant. Hur kan nu detta komma sig?

Coachen har fått en liten förkylning vilket gjorde att fröken tyckte att han skulle vila idag. Men, att få coachen att avstå från att cykla är ungefär lika lätt som att få en treåring med spring i benen att sitta still. Vi gjorde därför en överenskommelse… En platt och kort runda och coachens puls skulle aldrig passera 120.

Hur det gick? Jo, vi kom hem efter 65 km (= kort) med nästan 400 höjdmeter (= ej platt) och coachen puls hade inte passerat 120 (= godkänt). Så vi lyckades med två av tre möjliga. I Spanien verkar det som om höjdmetrarna bara anfaller fröken. Hur platt än coachen påstår att det ska bli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här förstår man hur mycket det blåste. Bilden är tagen när vi fikade på coolaste fortet.

På hemvägen var det rak kraftig motvind! Inte alls kul! Fröken som är van att ligga på coachens hjul och ha det bra fick nu helt plötsligt testa sin uthållighet och sitt pannben. Men, både Evo och kroppen kändes bra, så det gick på något konstigt sätt även om det komma några ”icke” frökenaktiga ord kom ur min mun med jämna mellanrum.DSC_1230blogg

Coachen verkade nöjd med frökens insats även om det gått betydligt fortare om han hade dragit i motvinden. Vill betona att detta INTE kommer att bli någon vana.

Firar just nu min bedrift med ett glas cava är man i Spanien så…..