Fröken är starkast!!??

Ja, fröken är familjens starkaste cyklist just nu!  För hur kunde det annars vara HON som fick ta två pass av tre på dagens spinning till förmån för Stadsmissionen? Kan någon förklara detta för fröken?

Det kvarvarande passet (av våra tre) tog coachen hand om. Efter det passet fick fröken lyssna på hans pip om all träningsvärk han ska få. Suck! Att pipa är frökens uppgift! Men, har man (som coachen) inte suttit på en cykelsadel på 2,5 månad, är inte spinningpass med Johan den grymme det klokaste sättet att börja. Nej, det får nog betraktas som idiotiskt. För Johan den grymme har förmåga att genomföra ett spinningpass som kan få vem som helst kräkfärdig av utmattning.

Johan den grymme …

Fröken tog första passet klockan 9 i morse – med Johan den grymme som ledare. Det var tufft… Svetten sprutade och pulsen skenade. Ett klart idiotiskt sätt att inleda dagen på, även om det var för en god sak. Ja, det strider mot allt fröken egentligen står för… dvs lugna pass med mycket fika.

Coachen blev rejält svettig

 

Det var skönt att efter en timme lämna över cykeln till coachen, käka en god kanelbulle och dricka kaffe. Passade dessutom på att kikade på coachen några gånger under hans timme, vilket var härligt… Skönt att se honom riktigt, riktigt trött – det är inte så ofta.

Fröken cyklade för ett gott syfte

Sedan var det frökens tur igen. Nu var Johan den grymme utbytt …. vilket gjorde att det här passet var lite lättare. Men, även nu sprutade svetten rejält… Fasiken, fröken gillar ju inte att svettas och flåsa och nu gjorde hon det i två omgångar samma dag. Galet! Tro nu inte att det här ska bli en vana för fröken att svettas och flåsa på det här viset. Nej, det sker bara för välgörenhet.