Gårdagens runda gjorde att fröken slog alla tidigare piprekord. Var därför skeptisk när coachen föreslog en runda idag. Hur skulle det gå? Hur var det med benen idag?

VIRB Picture

Till slut sa fröken tveksamt ”ja”. Inte alls självklart att det var läge för cykling… För att känna mig i bättre form  slog jag till på ”bästa” cykelkläderna – ska man pipa och må pyton kan man åtminstone ha snygga cykelkläder var tanken.

VIRB Picture

Små backigt som sagt var

 

Men, det var som om fröken hade en annan kropp och andra ben idag. Hängde på coachen bra, till och med när det var småbackigt (vilket inte någon frökenfavorit).

Pokaler

 

 

Vi rullade på riktigt bra i över 6 mil (den magiska fikagränsen). Och tro det eller ej… Fröken klagade inte ens på att hon inte fick en fika!! Så idag kom vi hem utan frökenpip och med tre NYA stravapokaler. Härligt!

Snacka om skillnad mot igår!

VIRB Picture

Hänger bra på coachen

Vill avsluta med att hälsa mannen i den ”brun/brons” färgade bilen att högerregeln gäller även för cyklister och det är meningen att man ska släppa fram cyklister som kommer från höger och inte försöka preja dem i korsningen. Och NEJ – det fanns ingen cykelbana vi kunde åka på och vi är definitivt för gamla att cykla på trottoaren.