På bilden finns det två allvarliga fel. Fröken antar att några smarta personer redan räknat ut vad det är som är fel. Men, för er andra kommer här två ledtrådar:

På dagen blåsiga runda

  • Det är torsdag och på torsdagar är fröken ledig!
  • Fröken är en rehabcyklist.

Vad sjutton var det här för konstiga ledtrådar tänker säkert en del. Men, de är helt logiska om man tänker som fröken. Här hade coachen ha börjat skratta och påpekat att antalet personer som tänker som fröken är ungefär noll stycken. Det tror fröken INTE på.

Man ser hur gräset blåser …

Fast för säkerhets skull förklarar fröken lite mer. En ledig torsdag innebär automatiskt att fröken har tid att cykla och eftersom hon är rehabcyklist bör väder och vind samarbeta. Men, på dagens runda var det mörka moln och flaggorna stod rakt ut. Det är FEL!

Försöker tänka positivt i 35 km…. 

Mot den här bakgrunden, undrar fröken om det är för mycket begärt att ha sol, hyfsade temperaturer och vindstilla eller svaga vindar varje torsdag hela hösten? Om det blir så kanske fröken kan komma upp fyra till fem mil på torsdagar, locka med sig cykelvännen S på en ”förkortad” fikarunda. Det vore fantastiskt! Så snälla någon som styr över vädret… Fröken har varit snäll, ätit sin spenat och haft ooooootroligt tålamod med sin rygg och rehab. Då är det väl inte för mycket begärt med bra förutsättningar för cykling på torsdagar – hela hösten?