Planka… Coachen påstår att frökens rumpa putar upp – förtal!

Frökens hjärna gick på högtryck under dagens trainerpass. Först rensades dagens slagg från skoldagen bort. När det var borta, började fröken av någon konstig anledning att tänka på fettisdagen! Kan bero på att den inträffar idag och att coachen kom hem och berättade att det var kö ut på gatan på vårt lokala bageri – 10 minuter innan det stängde. GALET!

Sidplanka…

Alltså FETtisdag – hur galet är inte det namnet egentligen! Och med tanke på alla hälsotrender är den inte lite omodern? Men, trots alla hälsotrender och varningssignaler för socker äts det OFANTLIGA mängder vetebulle, mandelmassa och grädde idag. Nästan så man kan tro att en och annan glömmer hälsotrenderna och sitt eget hälsosamma liv denna tisdag.

Fröken fick en god hembakt semla idag på jobbet av en kollega! Gott gott gott! Men, kan lova att den varit lika god en annan dag! Och fröken hade inte tackat nej då heller… hon säger aldrig nej till fika! Ingen hälsoivrare hon inte!

Körde, dock,  för säkerhets skull några extra styrkeövningar, efter min timme på trainern, för att röra lite extra på fettet denna fettisdag. Det är kanske det en modern fettisdag ska vara – en röra på fettet dag!