Svettigt

Erkänn att rubriken låter liiiite spännande. Fröken och en samurai – en ganska häftig kombination kan tyckas. Kan dock meddela att det handlar om något helt oglamoröst – ett trainerpass.

Finns det något glamoröst med en trainer? Svaret är NEJ.  Det handlar om svett, svett och mer svett. Och då gör det ingen skillnad om Taxc har en bana som går genom vackra japanska körsbärsträdgårdar och heter något coolt. Svetten rinner i alla fall, fläkten surrar och inget spännande inträffar, utom att fröken raskt blir frånåkt av de andra ”fiktiva cyklisterna”. Fasiken de kunde väl vänta på fröken.

Lägg till att fröken blir illröd i ansiktet, som är genomdränkt av svett. När passet är klart är fröken genomsvettig, svetthandduken är genomvåt och för att inte tala om hur våt frökens fläta är av svett. Snacka om oglamoröst.

Så här ska det vara när fröken cyklar

Försöker förtvivlat tänka på hur härligt det har varit att cykla i Spanien veckan som har varit samtidigt, som svetten torkas ur ögonen. Tror nästan att fröken svettades i öronen också på dagens trainerpass.

Hur sjutton ska fröken få till lite glamour på sina trainerpass? Tips mottages tacksamt.