Fannyrunda2

Dagens runda

Vet inte vad som hänt med vädret, NIO plusgrader och iskalla nordanvindar som påminner om halv storm räknas inte som MAJväder i frökens värld. Men, har man bestämt att man ska cykla med lilla ettermyran duger det inte att skylla på vädret. Det var bara att gå in på skoltoaletten och byta om till ”cykelfröken”.

Det första ettermyran säger är: ”…det är kallt…” replik nummer två eller tre är ”…. jag har världens träningsvärk i benen….”. Kan nu alla observera att det INTE är den medelålders pipiga cykelfröken som kläcker ur sig detta utan den unga, vältränade PT:n.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här kommer hon äääääääntligen!

Vi enades om att det fick bli en kort runda på grund av kyla och vind (extremt blåsigt). Fröken tog täten och så förblev det åter igen HELA rundan. Borde inte den yngre generationen göra livet enkelt för den äldre generationen?

När vi börjar närma oss Gimo igen är det ett långt öppet fält – där fick vi RAK motvind. Efter någon km på fältet vänder jag mig om för att säga till ettermyran att om hon vill höja farten måste hon ta över längst fram. Men, ettermyran är borta! Ooooops!

Cyklar själv fram till Gimo och svänger av och ställer mig och väntar! Det tar en stund men sedan dyker ettermyran upp… på ganska dåligt humör! Hon gillar tydligen inte motvind!