Neon gav motstånd…

Tufft att vara fröken! Först VÄGRADE programvaran till Tacxen att fungera när fröken skulle köra ett pass. Det blev till att skapa ett eget pass för, neon fungerade som den skulle och fröken kunde få motstånd. Ja, säger någon nu, då var det väl INTE synd om fröken? JO, fröken missade värdefulla kilometer. Hon vet att hon cyklade i 40 minuter men inte hur långt. 

Men, något ännu värre har inträffat. Coachen har varit i farten… I frökens mail dök det upp en LOTT Tu número para el sorteo es: 383 ” Någon kanske tänker – vad gulligt av coachen att ge fröken en lott. Det är HELT fel tanke. Lotten är nämligen en lott som gör att om fröken vinner får hon anmäla sig till Treparriscos även 2018.

Här kommer fröken att inte få bromsa

Räckte det inte med att fröken cyklade loppet i pyrenéerna i år? Nej, coachen tycker, att han ska se till att fröken klarar fem timmars gränsen 2018. Det innebär att även han tänker köra loppet – tillsammans med fröken – vilken mardröm! Fattar ni vad han ska skrika på fröken i uppförsbackarna, helst när hon kliver av och går där det är som brantast. Nedför kommer han att tjata om att fröken INTE ska bromsa. OJ och OJ!

Nu kanske någon undrar vad fröken hade för tid i år…. 5:02:36 och då körde hon helt själv UTAN coachen i 36 graders värme. Ganska hyfsat av fröken tycker hon… Men, coachen är INTE nöjd.

En del tänker nu… Men, det är väl bara att låta bli att anmäla dig om du vinner! Ha, ha och ha …. det funkar inte så när man är tillsammans med coachen. Vinner fröken så anmäler han henne! Och vinner hon inte börjar operation fixa plats….