Idag var det Våga Vägra Vind som gällde,  dvs fröken avstod från att cykla fastän det är onsdag och hyfsad temperatur ute. Men, halv storm är inte frökens grej. Och det är lätt att avstå när inte coachen står bredvid och manar på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nya blåa träningsbyxor

Fick bli ett styrkepass i stället i mina nya blå träningsbyxor. Nya träningskläder är kul! Mindre kul var att fröken mitt under passet kom på att det ”bara” är en månad kvar till Skandisloppets 167 lååååånga kilometrar. Det får fröken att börja fundera över hur Teamets form är.

Coachen – är REDO….ja, där finns ingen anledning till oro. Möjligtvis behöver han träna mentalt på att cykla långsammare än han vill.

Idrottskollegan R – har cykel (framsteg sedan senaste rapporten), har varit ute och cyklat på denna cykel mer än en gång – det är också ett framsteg. Berättade glädjestrålande (som en lycklig treåring) att han cyklat fyra mil och snittat 28 km/h helt själv. R är alltså på gång… Frågan är hur långt han orkar trampa? Ja, fyra mil är ju bara knappt en fjärdedel av loppet. Det finns alltså en VISS anledning till oro.

Lilla ettermyran – här har fröken NOLL KOLL. Har hon överhuvudtaget cyklat en meter i år? Är hennes cykel hel? Kommer hon ihåg hur man gör när man cyklar? Många frågor och INGA svar, MYCKET oroande!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tro det eller ej men så här ser Teamets säkra kort ut när han serverar fröken något att äta…

Fröken – har fått ihop drygt 100 mil utomhus, längsta rundan i år 123 km. Hon trampar inte speciellt fort och piper en hel del. Finns alltså en LITEN anledning till oro.

I dagsläget är alltså en fjärdedel av teamet startklart. De andra delarna har alltså EN månad på sig.