Den här himlen är INTE ok en torsdag

Förra torsdagen önskade fröken tre saker av höstens torsdagar: hyfsat varmt, inte så blåsigt/vindstilla och sol. Verkar som om INGEN observerat frökens önskemål. Hur kunde det annars vara mörka moln på HELA himlen och blåsigt som sjutton?

Kortärmat och kortbent funkar

 

 

Nu tycker säkert någon positiv person att fröken ska vara glad och nöjd att det var hyfsat varmt (21 grader). JA, fröken är glad för det MEN det är bara EN av TRE möjliga. Dåligt!

Så här lite har Calle aldrig fått rulla.

 

 

 

 

 

Dålig är också frökens statistik på Strava detta år. Passerade 200 mil idag. Det minsta antalet mil fröken cyklat på ett år i slutet på augusti sedan hon blev cyklist. Det har gått MYCKET långsammare framåt med frökens läkning av rygg/rumpa än hon någonsin kunde ha tänkt sig. Hur ofta än omgivningen hojtat: TÅLAMOD. För övrigt börjar det bli farligt att säga ordet tålamod till fröken….Hennes humör kan blixtra till.

Lämnade kommunen på dagens runda och besökte Knivsta

Slutar med att rapportera EN bra sak. Dagens runda i vinden blev 46 km. Det längsta fröken cyklat i ett svep – själv – sedan rehabcyklingen började. Kände inget under rundan. Blev inte ens trött i ryggen. Nu håller fröken alla tummar och tår för att det inte blir ett bakslag i morgon bitti.