OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Att coachen har starka armar och bra balans kommer inte att hjälpa honom i spurten på lördag.

Nedräkningen har börjat inför lördagens Skandislopp för Team Cykelfrökens medlemmar. Kan konstatera att det verkar finnas en del oro i leden över att fröken själv inte ska vara med. En del verkar nästan lite rädda för coachen. Och känner man inte honom ordentligt är det ju begripligt – en tatuerad rockande cyklist.

 

Fröjden och M verkar båda klart oroade över distans och fart. Men, fröken litar fullkomligt på dessa två kvinnor som både har pannben och starka ben. Värre verkar det med I som den senast veckan utvecklats till en manlig pipfröken. Det klagas över väder och hålls på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med Å, S och coachen i samma team borde övriga känna sig lugna….

S verkade stabil när fröken tog en fika med honom igår. Växelvajern på cykeln var nyfixad precis som en punktering. Lägg till att han varit på Mallis och cyklat och ni förstår att han kommer att utmana coachen i slutspurten uppför backen. Där, i slutspurten, räknar fröken också stenhårt med Vilden. Ska han kunna slå coachen som är drygt 20 år äldre eller?

Å och K har hållit sig lugna och lite avvaktande i diskussionerna inför loppet. Frågan är om det ska oroa eller lugna fröken?

Fram till sista backen har fröken delat ut stallorder = LUGNT OCH FINT ALLA SKA MED. Men, i backen förväntar hon sig att alla tar i som galningar och först upp får en puss av fröken! Fast det där kanske har en avskräckande effekt….Vad tror ni?

Starttid: Lördag 8.45….Målgång: ??? Ja vad ska vi tro 15.15???