OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nöjda är alla tre vid fikat!

Äntligen! Enligt Å och S! Det var fikacykling till Nibble gård på schemat idag.

Coachen var en entusiastisk ledare för utflykten och fröken var allmänt skeptisk. Det är super långt från Uppsala till Nibble och så ska man hem igen. Men, fröken hade ju tre musketörer med sig tänker nu ALLA! Ha Ha Ha! Vadå musketörer? Ska inte musketörer rädda kvinnor i nöd (läs fröken). Inte de här tre!

Alla tre verkade ha utvecklat en hobby som hette ”plåga fröken”. När fröken skrek att det gick för fort första gången så klockades detta! Va! Det är långt ifrån gentlemannamässigt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hönsen var trevligare än musketörerna

På vägen till Nibble hamnade vi en rejäl regnskur. Det var ingen som erbjöd sig att åka bredvid fröken med ett paraply. Nej, istället drogs tempot upp. Inte heller speciellt likt musketörer.

VIRB Picture

Inget paraply till fröken!

 

 

 

På hemvägen måste fröken erkänna att S verkade visade lite omtänksamhet när han tyckte att vi alla skulle stanna i Örsundsbro när regnet öste ned. Frågan är dock om han inte mest tänkte på sig. Han ville nämligen dra på sig benvärmarna. Hade nog inte så mycket med frökens trötta ben att göra!

Drygt 132 km, tre rejäla regnskurar och 26,6 km/h är verkligen inget för fröknar! Coachen och ni andra två… måste börja tänka till om fröken ska följa med något mer. Börjar misstänka att ni försöker skrämma iväg fröken.