Underbart höstväder ute. Något som inte var lika underbart var frökens ”upplevelse” av dagens runda. Gick segt, var tungt och dåligt med energi. SUCK!

DCIM100GOPRO

Trött fröken – i Black Sheap dräkt

Det blev kris efter drygt fyra mil när fröken i princip tog sig upp för varje litet motlut som en trött snigel. Coachen drog då fram en gel! Blä och usch var frökens reaktion.

Coachen beordrade dock: ”Tryck i dig hela!” Vilket fröken gjorde med många sura grimaser. Sedan gick det faktiskt lite lättare fram till fikastoppet, konstigt nog.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Fika är alltid rätt och mycket bättre än gel.

 

 

 

 

På vägen hem tänkt vi att fröken skulle posera i sina Black Sheap cykelkläder bredvid ett svart får – fyndigt tyckte både fröken och coachen. Så fröken gick in i hagen till fåren och försökte locka på ett. Det enda som hände var att de sprang iväg. Fåren verkade inte vilja vara med på bild.

DCIM100GOPRO

Fröken och den farliga trollhästen

I stället kommer från ingenstans en trolliknande häst i full fart mot fröken. Första reaktionen var att fly! Alla vet att hästar är farliga! Stod dock kvar – helt förstenad och hästen började sniffa på frökens hand helt fredligt (vem hade trott det). Den verkade gilla fröken. Däremot vägrade hästen att gå fram till coachen. Verkar nästan som om den här hästen kunde skilja på folk och fä.