Taxcgubbarna vann som vanligt mot fröken

Idag var det dags för ett trainerpass igen, det är skönt att börja veckan med ett pass. Under passet insåg fröken att det nog finns några som missat varför fröken är cykelfröken. Och så kan vi inte ha det!  Ve och fasa! Om du redan vet exakt varför fröken är cykelfröken kan du sluta läsa här och vänta tills nästa blogg! Men, räkna med LÄXFÖRHÖR!

Fröken är, tro det eller ej, lärare eller som en del säger pedagog. Måste erkänna att fröken inte identifierar sig med ordet pedagog. Har en lärarexamen och är därmed lärare eller fröken INTE pedagog, däremot kan fröken vara pedagogisk. Privat hade fröken ALDRIG innan hon träffade coachen för snart 11 år sedan blivit kallad för fröken på sin fritid. Fasiken inte ens eleverna säger fröken. Men, coachen döpte henne raskt till fröken, han sa ALDRIG frökens dopnamn.

Kämpar

När coachen efter drygt ett år introducerade fröken i cykelvärlden blev fröken automatiskt Cykelfröken, och på den vägen har det fortsatt. Cyklar har kommit och gått i coachens liv men fröken har bestått!

Förresten är det fler än fröken som tycker att ett trainerpass en måndagskväll är en perfekt inledning på veckan?