Var kommer alla coola motionärer/träningsfreak ifrån? Den frågan har snurrat runt i frökens huvud ett tag. De senaste veckorna har frökens facebook flöde varit fyllt av coola prestationer…. Några exempel:

  • Cykla hela Ride of Hope från Lund till Stockholm eller från Umeå till Stockholm. Va! För fröken skulle det vara en omöjlighet. Så mycket pip finns det inte hela världen så det skulle räcka.
  • Cykelvasan – verkar vara standard för coola människor. Fröken har inte ens en MTB.
  • Viking Tour – en helt galen cykellopp där det dessutom verka har regnat varje dag. Fröken som inte ens överväger att träna utomhus när det tränar.
  • Åka till Nya Zeeland och spela in en träningsfilm i Body Pump… Va! Snacka om coolt… Fröken har aldrig ens provat ett bodypump pass.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Coachen gör coola saker…

Ja, så här ser det ut på FB och nu börjar fröken fundera på om hon är cool… Men, svaret blir NEJ! Medelålders pipiga cykelfröknar är inte coola utan de är just PIPIGA. Trist insikt så här på söndagsmorgonen då det blev styrkepass istället för cykling eftersom det regnade i morse. Snacka om ocoolt. Tur att coachen är cool kanske kan det smitta av sig liiite på fröken..