OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stora Beachen i Oropesa

Tro det eller ej men nu har fröken kommit på hur man klarar sig från svettiga uppförsbackar i Spanien. Man låter helt enkelt coachen åka till Girona och delta i ett Grand Fondo lopp. Coachen är glad och nöjd och fröken får roa sig själv i Oropesa.

Strandliv är något som coachen inte är speciellt svag för – han brukar mumla något om att det förstör hans cykelbränna. Och fröken vägrar att sola och bada med en cykelklädd coach, vilket gör att minuterna på stranden med coachen är lätt räknade.

Fröken däremot anser att cykelbränna är av ondo. Har därför  passat på att fixa bort lite ränder och att bada i  havet bland vågorna, fröken är ju trots allt nära släkt med knubbsälarna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rosor

Fota blommor i en botanisk trädgård står inte heller speciellt högt på coachens lista över roliga saker, så det har jag också passat på att göra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fröken kladd

 

 

 

Tog med målargrejer och blev en del av sevärdheterna. Skulle vara intressant att veta vad spanjorerna sa när de stod och kommenterade…. Nu är ju inte fröken så bra på spanska, vilket kanske var tur…..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utsikt från favoritstället – Mai Thai – där fröken numera är kompis med ägaren.

Har dessutom suttit på uteserveringar och njutit…. Fast det får jag göra med coachen också. Han har aldrig något emot en kall öl. Hans motto är ”Beer ain’t drinking”.

I morgon är han tillbaka, då lär det väl bli en svettig kvällstur …. Nästan, men bara nästan så att jag längtar.