Klädda i Spanska lopptröjor och coachen med rätt cykelkeps

…. ja om man tittar noga på dagens bilder kan man se vad coachen laddar för. Han laddar för Spanien och nästa veckas utmaning. Galningen ska cykla Quebrantahuesos, 20 mil och 3600 höjdmeter på midsommardagen.

Hur fröken kan ha en EGEN Quebrantahuesos cykeltröja? Ja, det kan man verkligen undra. Men, tro det eller ej, hon har cyklat loppets lillebror Treparissco 85 km och 1500 höjdmeter. Det var innan ryggeländen och krossade armbågar. Men, trots det är det på gränsen till helt galet.

När coachen laddar, försöker fröken komma ned i varv, få bukt på ångest och få kroppen att slappna av. En spänd kropp är INTE bra på för en ond rygg. Fröken har drabbats av sin årligt återkommande skolavslutningsångest.

Cykeltur för själen i en fantastisk sommarmiljö

Alla som känner fröken, väl, vet att hon blir ”sjuk” i när betyg och avslutningar är avklarade. Det slår aldrig fel…. Ångesten kommer som ett paket på posten. Ja, just den posten verkar fungera. Den enda gång som fröken önskar att ett paket kommer bort är det punktligare än någonsin. Ångesten är förlamande och slår ut frökens sömn, hjärna och så vidare, men en cykeltur är en bra sätt att hantera den. Men, inte för hårt och inte för långt.

Dagens runda – iförd spanska cykeltröjor för att stödja coachens uppladdning – blev inte för hård och inte för lång. Men, hur sjutton kunde fröken GLÖMMA att slå på Garmin. Missade hela 8 km på grund av det. Frågan är nu… har fröken cyklat 42 km som det stod på Garmin eller 50 km som det blev i verkligheten?