Ja, ni läste rätt …. fröken skriver SKOJ. En del av er kanske inte tror att det är ett ord fröken använder men det händer.

Hopp

”Ettermyran”

Det var PT träning med den lilla ettermyran idag. Hon verkade glad, pigg och energisk när jag dök upp och säger glatt ”Idag ska du få pröva något nytt.” Erkänner direkt att min omedelbara reaktion var ”lite” skeptisk och avvaktande. Det som är kul för min PT är inte automatiskt kul för fröken, har jag lärt mig.

Hon plockade fram ÅTTA stationer. Det visade sig att jag skulle göra varje övning åtta gånger och sedan byta till nästa station. Enkelt tänker ni alla! Hur svårt och jobbigt kan åtta stationer vara! Ha! Ni har aldrig träffat lilla ettermyran ni inte. Efter varje varv var det inlagt vila och jag skulle få göra två eventuellt tre varv. Kan meddela att vilan behövdes.

Ett varv fick pulsen att stiga,  muskler att skaka och svetten att rinna – trots detta var det kul. Hur galet är inte det? Det var hantlar, skivstång, ketlebells, boll med mer i ett himla tempo för varven klockades.

Första varvet gick drygt 7 minuter och sedan fick jag bättre tider på de andra två varven – inte för att jag är tävlingsinriktad…. men nog är det kul att förbättra en tid. Givetvis blev det tre varv.