Coachen gav Calle lite service igår och fröken misstänker att det var det som gjorde att fröken fixade sina två (tre) mål på dagens korta intensiva rundan.

Målen med dagen 4:a mils runda var följande:

  1. Personligt rekord på stravasträckan Gråmunkehöga – ”Karby”, en sträcka på 6,7 km.
  2. Personligt rekord på stravabacken Greymunkhill, 0,6 km.
  3. Helst snitta över 26 km/h trots blåst.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens outfit

Calle och fröken fixade alla tre! Helt själva, utan någon som låg före och höll upp farten. Ingen coach som skrek växla eller ta i lite till. Nej, BARA Calle och fröken.

Första var jobbigast… fröken svettades, mådde illa och tog i. Lyckan var stor när rutten laddades ned och fröken hade slagit sig själv med 5 sekunder. Fem sekunder på 6,7 km det är väl inte mycket att hurra över säger nu kanske någon läsare… Men, kom ihåg fröken blir INTE yngre!!!

Mål nummer två den elaka backen…fröken kom med bra fart in i backen men erkänner att hon växlade fel en gång. Trots det blev det också personligt rekord med TVÅ sekunder…. Borde gå att plocka någon sekund till om fröken bara fick till det med växlingen…. Behöver fröken tala om att tungan hängde som en slips…. Man blir inte vacker vid rekordförsök.

Hur gick det då med snittet i blåsten? Ja, cyklade om en annan kvinnlig cyklist i motvinden och hon tog inte rulle på fröken, det är en indikation på att fröken inte var totalt usel i motvind. Fixade 27 km/h i snitt trots rejäl blåst.

Tror att coachen ska få serva Calle lite oftare.