OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så skönt att kyla huvudet

… ”magiska under”… Vem kommer inte ihåg den gamla schlagern? Den passar perfekt för att beskriva dagens runda med coachen.

VIRB Picture

På väg upp

 

 

 

 

 

 

Vi inleder med de magiska undren:

  • 1666 höjdmeter (ja ni läste rätt 1666 höjdmeter har fröken avverkat idag) på 103 km. Och fröken som tyckte att hon slagit alla rekord för all framtid på Girona Gran Fondo. Det visade sig vara helt fel!
  • Sista stigningen på vägen hem kan också betraktas som ett under. När vi är uppe säger coachen ”Har du kört hela stigningen på stora klingan?” Fröken inser att hon gjort det och frågan är då automatiskt: Hur fasiken gick det till?
  • Naturen! Maken till storslagen natur får man leta efter. Helt fantastiskt… och så dök det dessutom upp en liten by var 5 km, trevligt.
  • Coachens kommentar ”Njut av varje svettdroppe…” hemma hade du frysit!
VIRB Picture

Blött och åska.. Sista stigningen

Över till blixtar och dunder – efter drygt halva rundan dök det upp ÅSKVÄDRET. Alla som känner fröken vet att åska INTE är hennes grej! Fick helt klart panikkänslor. Vi gjorde ett extra fikastopp för att försöka bli av med åskan. Men, den gillade oss och följde oss som en skugga. Envis som bara den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen tar det lugnt på det extra åskstoppet

Kan meddela att utförskörning i åska och regn inte är kul!!! Överlevde dock! Och funderar på nu på hur mycket värre kan den här så kallade semestern bli?!