Idag blåste det rejält i Enköping. Tror ni det stoppar coachen? Svaret är givetvis NEJ! Motvind härdar och är extra träning är coachens devis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miss C är fixad….

Miss C justerades för att spara golfarmbågen, dvs coachen vände på styrstammen. Dessutom fick hon låna CC:s bakhjul. Miss C var alltså i form – värre med fröken.

I min värld gjorde blåsten att max fem mil verkade rimligt. Dumt nog hade jag inte pratat igenom det här med coachen innan start. KORKAT!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Såg mycket av den här ryggen idag!

Vi rullad iväg och coachen låg som vanligt först. Fröken är dock lite ringrostig på att ligga på hjul, så jag fick ta lite väl mycket vind med jämna mellanrum. Varje gång vi kom till en korsning valde coachen motsatt  riktning mot vad jag trodde vi skulle ta. Rundan blev helt enkelt längre, längre och längre.

Coachen matade mig med energibar och torkade aprikoser. Klart oroväckande…. för det tydde på att han hade en helt annan plan än mig. Det hela slutade med 77 km! Galet! Det mest galna av allt var att rundan INTE inkluderade en FIKA. Regeln är ju – 6 mil lång runda och man får en fika…..VIRB Picture

Bara inte coachen har fått för sig att det här är vår nya grej – över sju mil UTAN fika!