Har varit super irriterad på jobbet idag – en riktig ”bitch” skulle en del säga. För att bli av med detta krävdes TRÄNING. Och eftersom kollegan A fortfarande är klen behövde jag inte springa – skönt! I stället blev det en cykelrunda i isande kyla.

Hallå vad hände med värmen? Vem har snott den?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kasslervarning!

Isande kyla innebar benvärmare. Benvärmare är ett smart plagg MEN frökens lår är inte skapta för dem. Det blir liksom kasslervarning. Putar ut både här och där …. mest där det inte ska puta ut! Som medelålders fröken vinner man inte några skönhetspriser iförd benvärmare, det är då en sak som är säker.

Undrar hur tillverkarna av benvärmare tänker… går det inte att göra ett par som inte automatiskt gör mig till en kassler.

tisdagsrunda

Dagens runda – drygt 43 km

 

Hur gick det att cykla kanske någon undrar?

Jo, det gick hyfsat…. men det är fortfarande snigelvarning på fröken den här säsongen. Isande kall luft och vind förbättrade inte läget.

Glädjer mig åt att jag svischade om en manlig cyklist. Ja, han cyklade på racer och nej han var inte 80 år – den här informationen var till coachen.

Irritationen släppt i alla fall så det målet nåddes, men det där med tempo… är lååååångt borta.  Fast vad kan man begära av en trampande ”kassler”?