Mörka moln och benvärmare

Det är den 17 maj men vädret är mer likt aprilväder än majväder! Det är något regelvidrigt med att dra på sig benvärmare i mitten på maj och att spana på himlen för att avgöra om det är en hagelskur på gång. Trots detta har fröken längtat efter cykling hela veckan när det varit om möjligt ÄNNU sämre väder än idag.

Fröken fick med sig coachen ut på dagens korta och effektiva runda före regnet. Det blev drygt tre mil runt Uppsala och fröken kom hem med fem strava pokaler (en pr och fyra stycken andra bästa tid för fröken). Vad sjutton hände?

Fortfarande en del sol

 

När fröken laddat ner rutten på Strava och visat coachen resultatet undrar han om fröken bara åkt där två gånger tidigare! Vad säger ni om den coachningen? Brutal är väl bara förnamnet….

Men, fröken kunde bevisa att hon minsann åkt där MÅNGA gånger. Tur att funktionen finns i Strava så man kan se alla sina tidigare tider. I alla fall när man som fröken ha en brutal coach. Kan meddela att fröken inte ens låg på rulle på de aktuella stravasträckorna. Så det så!

Snart hemma

När vi svängde in på gatan hemma kom regnet… snacka om timing. Fröken är nästan mer glad över att hon klarade sig från regnet än över Stravapokalerna. Men, bara nästan….