Fy för att vara efter.

Vilket irriterande litet ord ”behind” är. Stopp säger nu en del – behind är bara ett engelskt ord som betyder bakom/efter – hur kan det vara irriterande? Jo, fröken kan förklara!

Fröken är Strava användare och har i år satt ett mål. Hon ska cykla 6500 km (inklusive milen på trainern). Det är en himla massa kilometer, för en medelålders cykelfröken som inte gillar tresiffriga rundor (det vill säga över 100 km). Och trots att fröken cyklat på riktigt bra (i alla fall enligt sig själv), är hon enligt Strava fortfarande ”behind” det vill säga hon ligger efter sin målsättning. Coachen skulle kanske säga att fröken är efter/bakom även på vissa andra punkter men just nu är det huvudproblemet.

Uppland kan vara vackert.

Nej, huvudproblemet är att fröken MÅSTE  ligga före – helst rejält före – innan hösten lägrar sig över Uppland, annars är det kört. Och det är inte kul att misslyckas med sin målsättning.

Dagens solorunda på 61 km gjorde att fröken börjar se ljuset i tunneln…. Kanske, kanske, kanske är ”behind” ett minne blott efter nästa runda. Och fröken kan äntligen börja samla ihop en massa plus kilometer inför hösten.